Proces

Sådan gør vi

Organisation

 

Vores produktionsvirksomhed i Asien følger den skandinaviske kalender med weekender og helligdage, således at vi er på arbejde, når vores kunder har brug for det.

Vi har åbent døgnet rundt fra mandag morgen til lørdag morgen, så uanset hvornår du sender din bestilling inden for dette tidsrum, vil du få svar i løbet af ca. 15 min.

Hvert holdskifte er ledet af et operation management team, som assisteres af team managers. Den løbende koordinering samt statuskontrol på opgaverne varetages således af ca. 20 produktionsledere på skift.

Kvalitetskontrol

Et særligt kvalitetssikringsteam kontrollerer samtlige opgaver inden levering. Eventuelle fejl rapporteres og benyttes som grundlag for evaluering og intern personaletræning.

Vores danske produktionschef har det overordnede ansvar for kvalitet, produktionsflow, implementering af nye kunder og for den løbende kommunikation.

 

Overvågning

I vores produktionssystem overvåges alle igangværende opgaver. Vi har udviklet omfattende processoftware til at styre produktionen for at sikre, at vi udelukkende bruger lønkroner på de grafiske opgaver.

Workflow

Undgå at bruge tid på downloads/uploads og bestil dine grafiske ydelser via Mind-Transfer.

Programmet automatiserer dit ordreworkflow og fungerer helt enkelt ved, at du uploader filer til bestilling direkte fra browseren. Filerne overføres automatisk til os, og når de nye filer er klar, sendes de direkte til din mail.

Har du i øvrigt brug for at effektivisere ordrehåndteringen i relation til bestilling af grafiske ydelser, tilbyder vi udarbejdelse af en workflow-analyse samt forslag til optimeret filhåndtering.