Grafisk outsourcing

E-com retouchering

Fordele ved e-commerce outsourcing

Kort leveringstid

For webshops med mange billeder handler det ofte om at få de gode packshots online så hurtigt som muligt. Produkterne skal have en identisk baggrund med en fast placering og åbenlyse fejl skal rettes. Det kan være foldere i tøjet der skal glattes ud eller smuds der skal fjernes.

Stor volumen og lav pris

Vore kunder har ofte produkter fra mange forskellige leverandører og disse skal ensrettes, så udtrykket er identisk og svarer tilden fastlagte grafiske profil. Med en kapacitet til en stor mængde billeder og korte leveringstider har Mindworking Asia skaffet sig en naturlig position som markedsledende i Skandinavien, når vi taler om retouchering af billeder til e-commerce.

Topkvalitet

Mindworking Asia beskæftiger 250 yderst kompetente medarbejdere med mange års retoucherings erfaring med leverancer til de største Skandinaviske webshops. Vores erfaring er en garanti for at vi rammer rigtigt med udtryk og kvalitet fuld på højde med lokale leverandører.

Hele paletten

Vi udfører ikke kun fritlægninger, retouchering, farvejustering men også farveændringer. I stedet for at fotografere de samme produkter i alle farver er det meget billigere at lade Mindworking Asia ændre farverne efter de farvekoder der ønskes.

Automatiseret billedbehandlings-flow med API integration

Mindworking Asia tilbyder specialtilpassede flows, hvor vi bygger API integration til jeres webshops backend. I praksis betyder det, at I uploader billederne til vores system, hvorefter vi behandler billederne og sender dem videre til webshoppens billedarkiv, når de er klar.

Forbedring af konverteringsraten på webshoppen

For mange webshops er outsourcing af billedbehandling til Mindworking Asia en unik mulighed for at frigøre store mængder tid og energi hos webshoppens ansatte. Man skal nemlig ikke bruge tid på kvalitetstjek eller korrektioner. Og for konverteringsraten betyder det en stigning, når shoppens produkter præsenteres af billeder i perfekt kvalitet.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvilke integrationer og platforme vi understøtter og hvilke priser vi kan tilbyde.

 ..eller ring +45 7025 8900
Dansk