retouchering af modeller

Retouchering og billedbehandling

Retouchering, farvejustering, kontrast og lyshed er eksempler på digital billedbehandling, som får dine billeder til at fremstå skarpe, detaljerede og harmoniske.

Retouchering af modeller

Fotomodellens perfekte ydre pryder ofte modemagasinets forside, hvor intet sidder forkert, og huden har den perfekte glathed.
Når modellens hud skal renses op, tøjet skal glattes ud og lyset skal være perfekt, sender mange tøjvirksomheder, ugeblade og fotografer de ”rå” billeder til Mindworking Asia for behandling.

Retouchering af smykker

Reklamer for smykker har typisk også gennemgået en ”forvandling” gennem retouchering, hvor guld og sølv ofte er ridset eller har urenheder og derfor kræver retouchering for at blive indbydende og pæne. Under fotooptagelse af smykker vil ædelsten typisk se “flade” ud eller have forkert genskin uden retouchering.

Retouchering af tekstiler og elementer

At ændre formen på en sofa, struktur på stoffet eller udskifte træ med metal er en meget bekostelig affære for møbelbranchen – det behøves det ikke at være, da et billede af hhv. stofprøven samt de forskellige elementer, som skal udskiftes, er nok til, at Mindworking Asia kan retouchere billederne, så man ikke behøver at producere sofaen, før den er solgt

Vi tilbyder også indkopiering af nakke i tøjstykker, farvestyring af produkter og farveændring af tekstiler og meget andet.

Da vi har mere end 250 grafikere ansat, har vi mulighed for at producere dine billeder hurtigere, end du er vant til. Vi kan levere high-end retouchering til vores kunder inden for 24 timer. Vi arbejder i treholdsskift, og vi har derfor mulighed for at udnytte alle døgnets timer – også når vi sover i Skandinavien. Vi har igennem de sidste mange år retoucheret billeder for de allerstørste skandinaviske modehuse, forlag, reklamebureauer og fotografer. Vores kunder har oplevet besparelser helt op til 85 % i forhold til den timepris, som de tidligere har betalt.

Fordele | outsourcing af retouchering:

  • Retoucheringen udføres af specialiserede grafikere med mange års erfaring
  • Opgaverne produceres efter guidelines og specifikationer, vi modtager
  • Bestilling sker enkelt og hurtigt, og du kan løbende tjekke ordrestatus
  • Din bestilling leveres inden for 24 timer
  • Faste, lave priser
  • Up- og download direkte fra hjemmeside
  • Fakturering én gang om måneden
  • Åbent 24 timer i døgnet mandag til fredag
  • 100 % dansk-ejet virksomhed

Kontakt os nu