Layout og rentegning i Adobe Illustrator

Layout og rentegning i Adobe Illustrator

Layout

Mindworking Asias grafikere er eksperter i Adobe Illustrator- og InDesign-jobs og kan derfor hjælpe med alle typer Layout opgaver i disse to programmer.

Typiske layoutopgaver i Adobe InDesign

Vores professionelle team af grafikere håndterer alt fra layout af omfattende kataloger og tilbudsaviser til enkle annoncer, brochurer og manualer. Vi har stor erfaring med opsætning af tilbudsaviser, hvor vi producerer mellem 20.000 og 25.000 sider om året til skandinaviske tilbudsaviser.

Sprogversionering er ligeledes en oplagt outsourcing-opgave. Kunden udarbejder første udgave af kataloget, manualen eller brochuren, og herefter layouter vi materialet i de øvrige sprogversioneringer.

Typiske layout og rentegningsopgaver i Adobe Illustrator

Har du et ældre logo, vil dette typisk være i for lav en opløsning til at kunne trykkes i en ordentlig kvalitet. Mindworking Asia er eksperter i at rentegne til vektor, hvilket gør, at det færdige logo vil kunne bruges i alle størrelser i den rigtige opløsning.

Mindworking Asia producerer mange tegninger til mange forskellige typer virksomheder – f.eks. inden for møbel- og modebranchen, som ofte har behov for stregtegning af produkter. Det producerer vi i Adobe Illustrator ud fra jeres produktbilleder. Vi har stor erfaring i at arbejde med farver, lys og skygge, så hvis din virksomhed arbejder med industriel design eller mode, kontakt da Mindworking Asia for mere information.

Fælles for opgaver i Adobe InDesign og Illustrator er, at prisen aftales inden opgavens start. Derfor ved du også altid, hvad din opgave kommer til at koste inklusiv korrektur. Opgaven bliver enten produceret til en fast, lav pris eller per side. Kontakt os for en uforpligtende samtale omkring opsætning i InDesign og Illustrator.

At vi har 250 grafikere ansat og samtidig arbejder i treholdsskift, gør, at vi kan producere et stort antal sider eller tegninger per døgn. Vi har arbejdet med nogle af de største industrivirksomheder i Skandinavien, der alle har oplevet besparelser på helt op til 70 % i forhold til deres inhouse-priser.

Fordele | Rentegning:

  • Opgaven udføres af uddannede grafikere, som primært arbejder i Adobe Illustrator og InDesign
  • Levering efter dine guidelines og i de formater, som du måtte ønske
  • Enkel og hurtig bestilling vha. et effektivt ordresystem, hvor du løbende kan tjekke ordrestatus
  • Levering inden for 24 timer
  • Faste, lave priser
  • Up- og download direkte fra hjemmeside
  • Fakturering én gang om måneden
  • Åbent 24 timer i døgnet mandag til fredag
  • 100 % dansk-ejet virksomhed

Kontakt os nu