fritlægning af skjorte
Fritlægning af jakke

Fritlægning af billeder

Mindworking Asia har siden virksomhedens start for mere end ti år siden produceret mange millioner fritlægninger. Med den erfaring leverer vi de mest præcise fritlægninger på markedet.

Fritlægning af produktbilleder

Vi beskæftiger et rutineret team af grafikere, som er uddannede til at udføre præcise fritlægninger i Adobe Photoshop på meget kort tid. Vi udfører alt fra simple fritlægninger af produkter til avancerede fritlægningsopgaver. Eksempelvis modeller med et stort hår, cykler eller andre komplekse billeder, og du kan naturligvis få billederne leveret med klippesti, maske, med eller uden baggrund i de ønskede filformater. Billederne bliver kort sagt produceret efter dine specifikke ønsker og til aftalt leveringstid.

Fritlægning af billeder til webshops

Mange webshops benytter vores service, og vi har udviklet et produkt, som vi kalder webclip. Webclip er specielt egnet til salgsprodukter vist i webshops. På grund af vores udviklede teknikker kan vi levere disse billeder til en meget konkurrencedygtig pris.

Indkopiering af nakke

Vi tilbyder naturligvis også efterbehandling af billederne. Skal du have indkopiering af nakke i tøj, udglatning af folder, retouchering af modeller til lookbooks, farvestyring og farveændring af tekstiler, er det også opgaver, som Mindworking Asia har stor erfaring med.

Med over 250 ansatte i produktionen er det muligt for os at producere et stort antal billeder om dagen, uden at det går ud over kvaliteten eller leveringen af vores arbejde. Det er muligt at up- og downloade billeder på vores hjemmeside, få en live-status på igangværende job, sende beskeder til produktionen i Bangladesh eller til kontoret i Danmark samt at se en ordrehistorik direkte på vores hjemmeside. Det danske kontor garanterer højeste kvalitet og smidig ordrehåndtering, så levering til tiden er en selvfølge.

Det er nemt at outsource fritlægninger og grafisk arbejde til Asien, når du lader Mindworking Asia gøre det.

Fordele | Outsourcing af fritlægning:

  • Opgaven udføres af grafikere med ekspertise i fritlægning og afmasking
  • Levering med klippesti, maske, med eller uden baggrund og i ønskede filformater
  • Enkel og hurtig bestilling, hvor du løbende kan tjekke ordrestatus
  • Levering inden for 24 timer
  • Faste, lave priser
  • Up- og download direkte fra hjemmeside
  • Fakturering én gang om måneden
  • Åbent 24 timer i døgnet mandag til fredag
  • 100 % dansk-ejet virksomhed

Kontakt os nu