fritlægning af skjorte

Farvejustering af billeder

Mindworking Asia har igennem mange års arbejde opnået stor erfaring med farvejustering af billeder for nogen af de største tøjvirksomheder, bladhuse og reklamebureauer.

Er dine billeder f.eks. underbelyst, hvidbalancen ikke korrekt eller skal farvemætningen ændres, er det noget, som Mindworking Asias grafikere kan justere i Adobe Photoshop eller Adobe Lightroom. Mange års erfaring med farvejustering er med til at sikre en konstant høj kvalitet. Dine farvejusterede billeder opnår et ens udtryk, også selvom udgangspunktet kræver en del forbedring.

Farvejustering til modebranchen

Farvejustering af billeder ses i magasiner, ugeblade, brochurer og aviser, hvor billederne skal farvejusteres til papiret og have den korrekte farveprofil samt ensrettes i billedernes udtryk.

For modevirksomhederne sælger gode billeder tøjet, og derfor er det også ekstra vigtigt, at farvejusteringen er perfekt. Fordi vi har mange års erfaring, arbejder vi med farvejustering for nogle af de allerstørste brands i Skandinavien.

Farvejustering til webshops

Det kan også være en webshop, som selv tager sine billeder eller får billeder fra mange forskellige leverandører, hvilket kan gøre, at lyset ikke altid er på samme måde. For at sikre, at billederne har det samme udtryk, vælger mange webshops Mindworking Asia som deres foretrukne partner for at sikre, at de farvejusterede billeder altid har det samme udtryk.

Farvejustering generelt

Der er naturligvis mange andre brancher end modebranchen, webshops og bladhuse, der kan drage fordel af at få sine produktbilleder farvejusteret. Har din virksomhed produkter til hjemmesiden, tryksager eller billeder af ansatte, som skal farvejusteres, så kontakt Mindworking Asia og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for jer.

Vi producerer billederne hurtigt og effektivt, så du får den lavest mulige pris og den højeste kvalitet.

Kontakt os her, hvis du vil teste os gratis eller høre mere om farvejustering af billeder.

Fordele | Outsourcing af farvejustering:

  • Opgaven udføres af grafikere med ekspertviden omkring farver og farvejustering
  • Levering efter dine guidelines og i de formater, som du måtte ønske
  • Enkel og hurtig bestilling vha. et effektivt ordresystem, hvor du løbende kan tjekke ordrestatus
  • Levering inden for 24 timer
  • Faste, lave priser
  • Up- og download direkte fra hjemmeside
  • Fakturering én gang om måneden
  • Åbent 24 timer i døgnet mandag til fredag
  • 100 % skandinavisk-ejet virksomhed

Kontakt os nu