Baggrunden for Mindworking Asia

Baggrund

De fleste virksomheder bliver til, fordi én eller flere personer får en god idé! Mindworking Asia er ingen undtagelse.

Mindworking Asia A/S startede således grafisk produktion i Bangladesh i 2006 i samarbejde med et lokalt firma i Dhaka, som er hovedstaden i Bangladesh.

Vi har fra starten lagt vægt på, at alle processer skal kunne styres af Mindworking Asia. Produktionsprocessen er bygget op af os, den vedligeholdes af os, og den videreudvikles af os.

Mindworking Asia påtager sig således det fulde ansvar for enhver produktion, der udføres, og vi påtager os ikke mindst det fulde ansvar for den måde, vi producerer på, så vi kan garantere en korrekt håndtering af vores CSR-politik.

Primo 2018 beskæftiger Mindworking Asia over 250 desktoppere i vores grafiske produktion med eksempelvis retouchering og fritlægning i Asien. Vi har mere end 1000 kunder, primært i Skandinavien.

Vores mål er at vokse til minimum det dobbelte antal medarbejdere inden for de næste fem år med henblik på at øge vores stordriftsfordele til gavn for vores kunder.

Vores succes kan forklares meget enkelt: Hvis vi kan hjælpe din virksomhed med at spare tid og ressourcer, er vi med til at sikre en sund vækst for alle parter.

Vi tilstræber at holde mere, end vi lover. Og vi vil gerne vide, om du er enig. Så:

– er du utilfreds, så sig det til os!
– er du tilfreds, så sig det til andre!

Kontakt os nu